Menu
Coșul tău

Termeni si conditii


Vă rugăm să parcurgeţi cu atenţie Termenii şi condiţiile de utilizare ale acestui site. Utilizarea acestui site indică faptul că aţi citit şi că sunteţi de acord cu aceşti termeni.

SC Bazarul cu idei SRL (deţinătorul şi administratorul site-ului www.toppaper.ro) îşi rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe funcţionarea sa în orice moment, fără ca dumneavoastră să fiţi anunţat în prealabil.


Promotii şi concursuri

SC Bazarul cu idei SRL îşi stabileşte singură regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinta eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului www.toppaper.ro sau prin intermediul buletinelor de informare.

De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.


Securitatea datelor cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, informaţiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de TOP Paper exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoţii, buletine informative periodice (doar în măsura în care sunteţi de acord să primiti acest gen de informaţii), facturare şi pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat să furnizaţi datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii şi derularea livrarii produselor. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa Bazarul cu idei.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. De asemenea, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale şi să solicitaţştergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin e-mail la: vanzari@toppaper.ro cu o cerere scrisă, datată si semnată. 

SC Bazarul cu idei SRL se obligă să nu facă publice şi să nu vândă bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor săi. În cazul în care va fi necesară utilizarea datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Echipa Bazarul cu idei nu trimite mesaje nesolicitate clienţilor săi. Orice mesaj periodic trimis conţine datele noastre de identificare, precum şi o procedură validă de renunţare la subscriere.


Informaţiile utilizatorilor site-ului www.toppaper.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu SC Bazarul cu idei SRL. Orice date suplimentare despre produsele comercializate pe site, se pot obţine contactându-ne prin e-mail: vanzari@toppaper.ro sau la telefon: 0722.589.893.


Politica de confidenţialitate

Vă invităm să accesaţi, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplică, vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web.


Imagini afişate

Imaginile produselor pe site-ul www.toppaper.ro sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câteodată faţă de produsul pe care-l reprezintă, în funcţie de furnizorii produselor cu care lucrăm.


Limitare de responsabilitate

1. Produsele comercializate pe www.toppaper.ro sunt mărci înregistrate ale partenerilor/furnizorilor noştri şi sunt menţionaţi în descrierea fiecărui produs în parte. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul informării clientului despre provenienţa produselor comercializate şi nu constituie reclamă pentru companiile respective. 

2. Nu vom fi responsabili în faţa niciunei persoane sau companii în cazul în care un produs comandat lipseşte din stocul furnizorilor noştri.

3. Nu vom fi responsabili în cazul în care nu achitaţi factura de avans în termen de 48 h de la primire, în acest caz comanda nu va fi prelucrată şi/sau livrată.

4. Nu vom fi responsabili în cazul în care renuntaţi la o comanda pentru care aţi cerut personalizare (ex. personalizare produs prin timbru sec, folio, print UV, tipar, etc.), responsabilitatea este în întregime a clientului şi trebuie să achite întreaga valoare a comenzii aşa cum a fost solicitată, în termenii şi conditiile agreate.

5. Nu vom fi responsabili în faţa niciunei persoane sau companii în cazul în care marfa livrată nu ajunge în bună stare din vina societăţilor prestatoare de servicii de expediţie, responsabilitatea este în întregime a terţului.

6. Nu vom fi responsabili în cazul în care nu plătiţi valoarea transportului către societatea agreată de comun acord să vă livreze comanda.


Litigii

În cazul în care aveţi o nemulţumire în legătură cu produsele sau serviciile oferite de TOP Paper, vă rugăm să ne adresaţi un e-mail pe adresa: office@toppaper.ro. Orice litigiu apărut între clienţşi companie va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care conflictul nu se soluţionează pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată din Romania, conform legislaţiei în vigoare.